IT Support Engineer – Alfen – Almere

JobID = 5e0.1

Zie jij je zelf al door het bedrijf lopen om alle storingen, verzoeken en aanvragen op het gebied van ICT systemen af te handelen. Weet jij met je kennis en servicegerichte instelling bij iedere medewerker weer een lach op het gezicht te toveren? Dan ben jij de IT Support Engineer.

Wat ga jij doen?

Je bent (mede-)verantwoordelijk voor het beheer van de ICT systemen binnen Alfen. Jij houdt je bezig met het afhandelen van storingsaanvragen, wijzigingen en serviceverzoeken en doet voorstellen voor het verbeteren van de IT-dienstverlening op het gebied van werkplekautomatisering, servers, applicatiebeheer en netwerken. Je werkt dus niet als eerste of tweedelijns supportmedewerker, maar je bent werkzaam in een allround team. Samen met het team ondersteun jij alle gebruikers binnen de organisatie en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van gebruikersgegevens in diverse applicaties- en systemen. 

Als IT Support Engineer ben jij onder andere verantwoordelijk voor:

Wat bieden wij jou? 

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en initiatieven én ondernemerschap. Alfen is een snelgroeiend bedrijf dat met een duidelijke focus bezig is de markt te veroveren en zich richt op de energietransitie. 

En dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer, waar naast werk ook activiteiten deel uitmaken van de cultuur van Alfen. Hierbij kun je denken aan een bowlingavond, bezoek aan de wedstrijden van Almere City, wadlopen, etc. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO Metalektro.

Wat vragen wij van jou?

Voor een goede match zoeken we een IT Support Engineer met een klant- en servicegerichte persoonlijkheid. Je bent gericht op het gezamenlijk bereiken van oplossingen en met jouw vermogen weet je gemakkelijk te schakelen in diverse rollen en stijlen. Verder zien wij in je cv graag terug dat jij:

Hebben wij je interesse?

Dan horen wij graag van je. Jij kunt direct solliciteren via de button-functie maar jij kunt natuurlijk ook eerst nog contact opnemen met onze Corporate Recruiter, John de Haas, te bereiken op telefoonnummer 06-82059857.

Lees meer…