Senior Python Developer – E-commerce – Emesa – AlmereMedewerker accountondersteuning – Royal A-ware – AlmereOperations Manager –…

JobID = 39a0.21

JobID = 27a0.1

Fulltime (40 uur) | Almere I Aandachtsgebied: Duitsland

Wat ga je doen?

Als (senior) Accountsupport Medewerker Retail voor onze Duitse klanten ben je vanaf het offerte traject betrokken en verantwoordelijk voor het gehele proces tot de eerste productie. Hierbij stel je de tijdsplanning op en zorg je ervoor dat dit behaald wordt. Je levert diverse gegevens…

Lees meer…

JobID = 1a0.1

Wat doet GEODIS?

GEODIS is één van de grootste Supply Chain organisaties in de wereld. Als onderdeel van SNCF Logistics, is GEODIS nr. 1 in Frankrijk en nr. 4 in Europa. Met meer dan 40.000 professionals zijn wij aanwezig in 67 landen en hebben we een global netwerk in 120 landen. Met 5 business lines, Supply Chain Optimization, Freight Forwarding, Contract Logistics, D…

Lees meer…

JobID = 25y0.07

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als Verzorgende 3 IG in Almere en regio Flevoland. Jekunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied vanGehandicaptenzorg en Gehandicapten. Mensenwerk is het belangrijksteingrediënt van zorgverlening. Elke werkdag ga je om methulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms alslaatste strohalm. Het is daarom…

Lees meer…

JobID = 24×0.1

Weet jij complexe klantvraagstukken op te lossen en deze kennis te benutten om producten, systemen en processen te verbeteren. Dan is dit de kans om binnen een Nederlands high-tech organisatie deze kennis te laten zien in de rol van Technical Support Engineer.

Wat ga jij doen?

Als Technical Support Engineer maak jij deel uit van onze snel groeiende Expert…

Lees meer…

JobID = 21u0.07

Fulltime/parttime groepsleerkrachtkleuterbouw 
Vanwege een grotetoename aan aanmeldingen zijn we genoodzaakt, eerder dan voorzien,te starten met een nieuwe kleutergroep. Voor het nieuwe kalenderzijn wij dan ook op zoek naar een leerkracht voor dekleuterbouw. 

Functie-/taakomschrijving
Voor halverwege dit schooljaar zijn wij op zoek naar eenenthous…

Lees meer…

JobID = 28b0.07

De Almeerse Scholen Groep is voor A.B.O. Odysseeper direct op zoek naar een

groepsleerkracht LA pionier 1/2
fulltime

Bij ABO Odyssee ligt het accent op betekenisvolleren. Het leren gaat verder dan leren uit een boeken het klaslokaal; het gebeurt daar waar mogelijk buiten in debuurt, spelenderwijs en bewegend. Dit stimuleert de ontwikkeling…